Computer_Laptop_ 728x90

Cigg

Om man har tänkt att jobba som ciggsmugglare kan man tydligen skita i svenska lektionerna:



Godis är gott

Är så förbannat godis sugen men har inget hemma. Men jag har lösningen på det problemet:



Nu är det bara att knacka på hos grannarna och få gratis godis!!

Dagens outfit

Tröjan är ut och in
Sminket är från igår
Håret längtar efter en hårborste
Byxorna har inget skärp vilket jag kom på när jag varit nere i centrum och hade gått runt med rumpan bar och handlat......


Smart!

Såhär såg toaletten ut på ett ställe vi va på igår och det va den enda som fanns:


Kan va någon smart som uppfann den här, så man har god utsikt när man kissar så man inte köper grisen i säcken så att säga.


Tur va väl det!

Måste säga att jag tyckte det var lite osmakligt att döpa en film till "den röda ridande horan" tills jag fick förklarat för mej att den hette red riding hood och inte red riding hoe!


My svengelska is great!

Går runt i stan när två kineser kommer fram till mej:
- Do you know where the busterminal is?
- yes, you go rakt fram, säger jag
-What? fråga den ena kinesen
-You going rakt fram, säger jag ännu högre
-What? säger kinesen igen
-You going rakt fram, skriker jag nu. Va fan är dom döva eller va är det frågan om. Inser helt plötsligt att jag står å skriker på svenska och prövar igen:
-you going right frame, säger jag nu och känner mej nöjd.
Kineserna tackar mej och går åt höger, jag står kvar å skakar på huvudet. Dumma människor!

Så ser ni 2 förvirrade kineser någonstans vid svingeln så är det mitt fel, tydligen skulle jag sagt straight ahead eller nåt liknande!


redigera foton

jag älskar grejjen med att redigera foton!

Nä men usch så jag ser ut, Izza är ju söt som vanligt men jag? nej tråkigt!


fixa

fixa

fixa lite til...

ta ta dammm!!
mycket bättre


Sömn är för dom dumma?

Ligger på soffan/sängen och försöker sova. Då börjar jag fundera: åh,det borde jag gjort..... det borde jag göra... men om jag gör såhär?.... klockan tickar vidare och några timmar senare när ja förflyttat mej mellan soffan och sängen ett antal gånger tycks jag ha lösningen på alla världsproblem som finns. Jag ställer klockan lite tidigare och känner nu är jag på G!! Jag tänker att när klockan ringer går jag upp och tar tag i allt jag borde göra plus lite till. En sådär 3 timmar senare så ringer klockan jag ställer om den sen snozar ända fram till det är panik att ta sej till jobbet. Jag lyfter upp ica påsarna under ögonen och beger mej till jobbet och jag har inte fått löst ett skit!!

Nu är frågan: varför kan jag inte komma på alla superduper idéer på dagen alternativt tidig kväll skriva ner dom och sedan sussa med tom hjärna hela natten? Istället för PLING!! Massa idéer! PLING! smarta lösningar!
Varför är jag bara jättesmart nattetid??

Att vara beroende

Jag kom gående sent på kvällen med påskriset i högsta högg då jag mötte på 2 hårdrockare.
-Tjena, sa jag
-Hallå, sa den ena hårdrockaren, bjuder du på en cigg?
-ajjemensan om jag får slå dej med riset, flinade jag
-Javisst, sa den röksugna hårdrockaren

Det fick mej att fundera på, tänk om det kom någon kom till den där röksugna hårdrockaren med ett helt cigg paket vad skulle han då gått med på?
Usch, det där med att röka är livsfarligt!!

Vuxenlekar!

När izza är hos sin pappa sysslar jag med vuxenlekar på kvällarna:

Jag plockar björkris och blommor och pyntar



Jag målar ägg och plockar ännu mer ris:


Fattigdomens baksida

Inte för att det finns så många framsidor med att vara utan pengar. Gillar inte det där uttrycket hellre fattig och lycklig än rik och olycklig. Måste man vara antingen eller? jag kör på hellre rik och lycklig än fattig å trött=) Jag är i alla fall mycket lyckligare den 27:e när jag tar ett konto utdrag än den 15:e. Då känner jag mest ångest faktiskt. Så igår började jag skriva kassabok. Eller ja jag får börja den 27:e. Nu har jag inga pengar att skriva i. Tanken är att jag ska bli lite mer ekonomisk, tänka lite långsiktigt. Får la se hur detta går!

Saker jag har lärt mej:

Nudlar är jätte äckligt om det är det enda alternativet.

Abonnenmang e bättre att ha än kontantkort med tanke på att man måste ringa ett jätte viktigta samtal och får rösten: "du har för lite pengar på ditt...." (vem är hon förresten? jag gillar inte henne alls)

Jag gillar inte godis men blir alltid godis/glass/pizza sugen när jag är utan pengar

ciggaretterna tar alltid slut likaså schampot/tandkrämen/tvålen

Vill sända all min tacksamhet till honom som kom på låna pengar av andra!

Nu är det ju inte så att jag tjänar skit kasst och behöver ha det såhär utan för jag är slarvig och tycker shoppa är förbannat kul! Fast om chefen läser det här: löneförhöjning?!!!!


Haha!

Izza ger sin moster svar på tal här

Krig?!

pang pang låter det högt som fan! Jag hoppar 3 meter upp i luften! Är det krig skriker jag! Svar: Nej det är påsk! Mina nerver som inte har lagt sej sen nyår.... 

working class hero

skulle imorgon vilja lägga upp flashiga bilder på lindas helg! bara ben, rött läppstift, skrattandes med en drink i handen. Men skulle jag lägga upp min helg i bilder hade resultatet blivit: Linda äter, linda jobbar, linda sover, linda duschar, linda äter, linda jobbar, linda sover! inte intressant!!


Vegan barn.

Häromdan satt Izza och åt medans hon titta på barnprogram, ett avsnitt som handlade om en pojk som fick en utmaning att sluta äta kött i en vecka för kött är miljöfarligt. Programledaren står och håller i en hamburgare brevid ett gäng kor, tittar in i kameran och säger: den här hamburgaren kommer från en sånhär liten kossa och pekar på en söt kossa som slickar henne på handen. Izza släpper gaffeln och tittar på maten och sen på mej med sorgsna ögon. Jag får panik och säger: nä men neej izza inte kommer dina köttbullar från en såndär söt ko, den kommer från den där dummaste kossan som biter alla andra och är elak.

Asså ärligt talat jag förstår absolut det där med djurplåger, miljöförtstöring bla bla bla, men ge fan i barnen! Dom kan inte påverka så mycket det är mer ät det som ställs fram (eller ja hmmm.. det ska vara så) jag tycker man har fullt upp med att oroa sig för att dom ska få i sig rätt mängd vitaminer, proteiner osv när dom redan har sina äter inte så mycket perioder. peroder där köttbullar kanske är det ända som går att äta enligt dom. ska dom då sluta äta kött med. Det är inte direkt så izza skulle hoppa av glädje om jag satte fram linser, bönor och groddar. Nej är det några dom ska vända sig till är det ju föräldrarna, vuxna människor!!


Var glad att jag inte är din mamma!


It experten!

Idag har jag gjort saker jag egentligen inte förstår ett skit av. Jag har gjort en diskrensning, en diskfrog..frig...fragmentering, en virus scan, jag har skruvat isär min dator(utan sladden i) och dammsugit i fläkten och ja lite överallt. Lite kasst var det ju att jag fick leta efter tagenten N i dammsugarpåsen efteråt. Men nu surrar min dator så fint så och jag är sjukt stolt! Jag känner mej som Lotta bråkmakargatan: jag kan allting faktiskt!!

Så är det någon som behöver expert hjälp ring mej!!=)


Saker som irriterar mej!

Vissa saker måste man bara få utlopp för, som man går runt och samlar på sig ler lite lätt åt och låtsas att man egentligen inte bryr sej om men känner nog att snart så exploderar jag. Såhär kommer det:

Chattspåk i vardagliga livet:

Vi blandar engelska och svenska hej vilt. Ofta skriver folk brb, lol, btw osv. Och sen helt plötsligt har det blivit accepterat att man inte ens vet vilket språk man talar. Halva svenska folket har blivit som dom flyttat utomlands några år likt Maria Montizami och tappat halva svenska språket på vägen. (fast dom enda gångerna dom snackat engelska är i hotellreceptionen på den där All inclusive resan till mallorca förr förra året). Det är helt toppmodernt att säga saker dom: "by the way vad händer till helgen? jasså? LoL!! AA men det är helt awesome!!" Jag blir vansinnig!!

Fnitter:

Man skriver nåt på facebook/sms och får till svar hihi... av en kille! eller ännu värre thihi! Sen när började bli coolt/hett med vuxna karlar som fnittrar likt fjortonåriga flickor?

Byte av bokstäver:

Jag säger bara Kramiz eller puzz. Va i hela friden är det? vad ska det vara bra för? puss på dej! ja jag fattar en puss på mej... men kram på dej.. eyyy tack kompis jag fick en kram på mej!


Väldigt positivt!!

Är att fotbollssäsongen för min 7 åriga dotter har börjat. Så man kan stå vid sidan av planen och skrika: Passa henne hon är fri, skjut för f*n!!!  Vad duktiga ni är flickor! Det viktigaste är att ni har roligt!!

 

 


..........

Följ min blogg med bloglovin

Immunförsvar

Ska jobba idag, första dagen efter att ha legat hemma i influensa. Några veckor innan var det magsjuka. En arbetskamrat sa till mej att jag måste skaffa mej ett bättre immunförsvar. Jag har försökt:


Men det finns tyvärr bara i Malmö! Attans!


Gult är


Fult  Fint som bara den!!

Positivt



Är att jag inte är den tjejen som bor med Peder i comic land (eller hunden)...
Fy farao vad läskig han är..

Action

Har spenderat kvällen/natten med att titta på en action rulle. Varenda sån film är likadan nästan (olika handling bara) Den "goda" i filmen blir utsatt för nåt personligt av en massa "onda". Han skall hämnas/ta tillbaka/ försvara etc etc..

Dom "onda" är helt värdelösa på att pricka, spelar ingen roll om någon står presic framför dom så lider dom av någon form av spasmer så fort dom ska skjuta. Den "goda" däremot har fått mvg av sin skjut fröken han träffar presic där han ska hela tiden.

Dom "onda" är värdelösa bilförare, kör in i allt så det bara exploderar. Medans den "goda" kör så bra så själva Mika Häkkinen blir grön av avund.

Dom "Onda" är värdelösa på att slåss spelar ingen roll om dom är 20 stycken, den "goda" tar den ena och slår den andra med.
Tills i slutet då möter den "goda" själva bossen i actionfilmen (får en lite att tänka på bossen i super mario) han är exakt lika bra på att slåss som den "goda" och nu börjar det en kamp som heter duga. Presic när man tror att den "goda" ska förlora så tar han sina sista blodiga krafter och dödar bossen. Och man kan pusta ut.....


RSS 2.0