Computer_Laptop_ 728x90

Action

Har spenderat kvällen/natten med att titta på en action rulle. Varenda sån film är likadan nästan (olika handling bara) Den "goda" i filmen blir utsatt för nåt personligt av en massa "onda". Han skall hämnas/ta tillbaka/ försvara etc etc..

Dom "onda" är helt värdelösa på att pricka, spelar ingen roll om någon står presic framför dom så lider dom av någon form av spasmer så fort dom ska skjuta. Den "goda" däremot har fått mvg av sin skjut fröken han träffar presic där han ska hela tiden.

Dom "onda" är värdelösa bilförare, kör in i allt så det bara exploderar. Medans den "goda" kör så bra så själva Mika Häkkinen blir grön av avund.

Dom "Onda" är värdelösa på att slåss spelar ingen roll om dom är 20 stycken, den "goda" tar den ena och slår den andra med.
Tills i slutet då möter den "goda" själva bossen i actionfilmen (får en lite att tänka på bossen i super mario) han är exakt lika bra på att slåss som den "goda" och nu börjar det en kamp som heter duga. Presic när man tror att den "goda" ska förlora så tar han sina sista blodiga krafter och dödar bossen. Och man kan pusta ut.....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0