Computer_Laptop_ 728x90

Sadister

Gillar du när folk gör sig illa?
Skrattar du ofta åt folk som trillar och slår sig rejält?
Är gasa allt du kan eller tvärbromsa det roligaste du vet?
Ja, då kanske busschaufför är ett yrke för dig?

För er som varit smarta, tyckt att ett körkort varit en bra grej att lägga era pengar på, som inte riktigt har koll på hur vissa bussar är uppbyggda så ska jag förklara det för er:
I mitten av bussen för att komma längre bak måste man gå upp för en liten trappa, den är endast där för att man ska trilla (det måste vara så det finns ingen annan anledning). Varje gång man är på väg upp för den måste chauffören trycka gasen i botten så hela bussen rycker alternativ tvärbromsa så man faller.

I morse tex. jag var på väg att ta ett steg upp i trappan, busschauffören trycker gasen i botten jag faller lyckas ändå hålla balansen någorlunda när plötsligt 2 tjejer kommer flygandes längst gången och ramlar över mej. Så ligger vi där i trappan alla 3 i en liten hög.

För att inte tala om att man måste vara under 170 cm för att vänta på bussen. Bussarna har nämligen utrustas med en meter backspegel på sidorna så om man står lite lite för nära vägen när bussen kommer farande så löper man extremt stor risk för att få backspegeln i huvudet..

Nej körkort önskas snarast!!


Morgonens gärning!

Har nu rensat lite på datorn. Shit va fort den går nu, som smör i solsken. Fast den brummar fortfarande likt en jetmotor, nästan så man är rädd att väcka grannarna eller dra på sig tinnitus. Men jag vägrar skrota min gamla vän. Nästa projekt blir att rensa bland alla bilder.
To be continued.........

101 sätt att åka ur en gameshow

Så kändes det förra fredagen när jag vaknade efter jag varit på raw comedy på parken i Göteborg. Som om jag blivit utskjuten ur en kanon och landat på marken med huvudet först.
Men roligt det hade jag hmm... tror jag..


Positivt

är att Gordon Ramsey inte står bakom mig i köket när jag lagar mat. Får en känsla av att mitt självförtroende hade fått sig en törn, när jag stressat kokar pastan på känsla (för lite vatten en jädra massa makaroner) försöker rädda min köttfärsås med några stänk ketchup samtidigt som Gordon står bakom mig och skriker:

You are worthless
You, Fu***** idiot!!!
Och annat pepptalk som bara Gordon kan.

Nej tacka vet jag domen man får i dagens läge: mamma köttfärsen är äcklig kan jag få makaroner och ketchup istället?



RSS 2.0